Doelgericht ondernemen

Startershulp | Ontwikkeling | Coaching
Download je gratis eBook!Over mij

Mijn diensten

Hier vind je een overzicht van mijn diensten. Je kunt ondersteuning krijgen bij elke fase binnen je ondernemingsreis. Van A tot Z weet ik je compleet te ontzorgen. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis adviesgesprek.

Visie

Content

Strategie

Netwerken

Branding

Marketing

Webdesign

i

Projecten

Is een Ondernemerscoach wat voor mij?

Wat is ondernemersoaching?

Ondernemerscoaching is een persoonlijk begeleidingsproces dat ondernemers helpt bij het ontwikkelen van strategieën, het overwinnen van uitdagingen en het maximaliseren van hun zakelijk potentieel. Het omvat het creëren van een visie, een effectieve strategie, en grip krijgen op dagelijkse taken en uitdagingen om doelgericht te kunnen ondernemen.

Hoe weet ik of ondernemersoaching geschikt is voor mij?
  • Als je als ondernemer specifieke zakelijke doelen hebt die je wilt bereiken en een heldere visie wilt creëren
  • Als je openstaat voor zelfreflectie en bereid bent om te werken aan persoonlijke ontwikkeling
  • Als je behoefte hebt aan een externe, objectieve kijk op jouw bedrijf en iemand die jou kan voorzien van waardevolle inzichten en advies
Werk je alleen met gevestigde bedrijven?

Ja en nee, in principe moet je ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel om gebruik te kunnen maken van mijn diensten. Er zijn alleen uitzonderingen mogelijk wanneer je een startende ondernemer bent en om die reden (nog) niet ingeschreven staat. Het gaat hier dan om een voortraject, waarbij het de bedoeling is om naar een inschrijving bij de Kamer van Koophandel toe te werken.

Bied je doorlopende diensten aan?

Momenteel werk ik op factuurbasis en zijn er geen abonnementsvormen beschikbaar. De duur van de dienst is afhankelijk van welke vorm van coaching je af neemt en natuurlijk hangt het ook af van de complexiteit van je hulpvraag. Je kunt altijd contact opnemen voor een gratis adviesgesprek. We kijken dan samen of mijn diensten en manier van werken aansluiten op het soort uitdaging waar je op dat moment mee te maken hebt.

Vind coaching online plaats of op locatie?

De meeste coachingsessies vind online plaats via Google Meet. Op aanvraag verschijn ik ook op locatie. Dit gebeurt voornamelijk wanneer het gaat om het werken met een heel team. Soms vinden ondernemers het prettiger om de coaching sessies offline te houden. Beide opties zijn dus mogelijk.

Over Kenneth Meyer

Ondernemersoach

Als Ondernemerscoach heb ik geleerd van vallen en opstaan. Dit is mijn derde onderneming en met elke onderneming heb ik meer geleerd en ben ik meer gegroeid. Met Kennethmeyer.nl kan ik al mijn vaardigheden combineren om zo effectief mijn doelgroep te ondersteunen in het ondernemerschap.

In 2015 ontwikkelde ik de Zelfbeschikkingsmodule dat de basis vormt voor mijn manier van coachen. Ik heb de kennis en vaardigheden in huis om, samen met jou, een succes te maken van je ondernemersreis. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Ondernemers waar ik mee heb gewerkt

“Hij neemt de tijd om te luisteren en geeft advies waar je je beter door voelt”

Steven Korpel
Steven Korpel
2023-09-22
De samenwerking met Kenneth en de Zelfbeschikkingsmodule die hij gebruikt heeft mij erg geholpen mijn doelen voor de komende jaren scherper te krijgen. Verder kon ik hierdoor bewuster worden van mijn eigen behoeftes en de signalen die er voor een emotionele trigger vooraf gaan. Ik raad iedereen Kenneth en de Zelfbeschikkingsmodule aan !
Clyde Boyce
Clyde Boyce
2023-09-20
Met de zelfbeschikkingsmodule werden mijn doelen duidelijker, waardoor ik gerichter te werk ging. Het mooie is dat, door de doelen op te schrijven het zich manifesteerde in resultaten. Kenneth liet mij zien hoe ik overzicht kan creëren en behouden. Zijn rustige manier van uitleggen in combinatie met concrete voorbeelden werkten voor mij verhelderend.
Sharon Spoelstra
Sharon Spoelstra
2023-08-21
Heel blij met de coaching van Kenneth! Hij onthoudt details erg goed, neemt echt de tijd om je goed te leren kennen en advies te geven waar je je beter door voelt. Daarnaast praat hij fijn, heeft iets rustgevends in zijn stem en al zijn opdrachten hebben me meer inzichten gegeven. Dankjewel Kenneth voor je wijsheid!
Tim Schenning
Tim Schenning
2023-07-30
Kenneth is een uitstekend fotograaf, videograaf en business coach. Werk al een jaar met hem samen en hij is erg attent, hardwerkend en komt met goede ideeën!

Download mijn gratis eBook.

In mijn ervaring zijn startende ondernemers super ambitieus. Ze verstaan hun vak als geen ander en hebben een helder idee van hun dienst of hun product, en wat ze hiermee willen doen. Wat nieuw en onzeker voor hen is, is het ondernemerschap zelf. Angst voor het onbekende en angst voor wat er op hen af zal komen zorgt er vaak voor dat mensen niet starten, of dat ze zich volledig storten op wat ze wel weten. Ze houden zich vast aan het bekende en kijken daardoor niet verder om zich heen.

Dit eBook heb ik geschreven voor de startende ondernemer, of je nu al ingeschreven staat en actief bent, of dat je in de startblokken staat op weg naar je inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Dit eBook zal je helpen om richting, overzicht en focus te geven aan jou en je onderneming.

In dit eBook behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Het ontwikkelen van een effectieve strategie.
  • Het creëren van een financieel overzicht.
  • Het opzetten van je identiteit en communicatie.

Volg deze drie tips, pas ze toe en voer ze uit. Op deze manier zorg je ervoor dat je een sterke startpositie hebt en een hogere kans van slagen.