Kenneth Meyer

Ondernemerscoach

“Wanneer we leven met intentie in alles wat we doen, pas dan behalen we het maximale resultaat.”

Kennetth Meyer – Mijn verhaal

Mijn ondernemersreis begon in 2012 bij het marketingbureau PINKEYE Mobile, waar ik als projectmanager mijn ondernemersgeest begon te vormen. Te midden van duizenden ideeën leerde ik de kunst van het filteren, waarbij alleen de meest veelbelovende ideeën overbleven. Deze selecteerde ik op basis van hun potentieel verdienmodel en ontwikkelde ze tot succesvolle projecten. Ik beheerste het volledige proces, van concept tot uitvoering, met meetbare resultaten als gevolg.

Donosia Music
In datzelfde jaar waagde ik me aan een nieuw avontuur met de oprichting van het platenlabel “Donostia Music”. Hoewel dit initiatief geen directe omzet opleverde, bood het waardevolle lessen in ondernemerschap en netwerken, wat essentieel bleek voor mijn groei.

Kenny Major Media Productions
In 2016 richtte ik Kenny Major Media Productions op, een onderneming gericht op fotografie en videografie. Hiermee deelde ik mijn passie voor visuele storytelling. Dit bedrijf is nog steeds actief.

WijZijnDeBurgers
Het jaar 2017 markeerde het begin van mijn bedrijf “WijZijnDeBurgers”, gericht op de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Gedurende drie jaar speelde ik een actieve rol op verschillende niveaus binnen samenwerkende organisaties, waardoor ik een diepgaand inzicht kreeg in deze sector.

Kennethmneyer.nl
In december 2022 maakte ik de volgende stap in mijn ondernemersreis met de lancering van Kennethmeyer.nl als Ondernemerscoach. Mijn focus ligt op het begeleiden van startende ondernemers en het MKB, waarbij ik me specialiseer in doelgericht ondernemen en het principe van leven met intentie.

Gratis adviesgesprek
Ik nodig je uit om contact met me op te nemen voor een gratis adviesgesprek. Laten we samen jouw ondernemersreis naar succes beginnen!

Kenneth liet mij zien hoe ik overzicht kan creëren en behouden.

Waarom voor mij kiezen?

Ben jij op zoek naar een Ondernemerscoach die niet alleen praat, maar ook resultaten levert? Met mijn bewezen succes in het opzetten en leiden van projecten, garandeer ik tastbare groei voor jouw onderneming. Mijn diverse ervaring, van projectmanagement tot creatieve media, geeft een uniek perspectief op jouw uitdagingen en kansen.

Ondernemerschap zit in mijn bloed. Als oprichter van meerdere ondernemingen begrijp ik de reis van begin tot bloei. Mijn specialisatie in doelgericht ondernemen zorgt ervoor dat we samen niet alleen dromen, maar ook ze verwezenlijken.